Image Alt
Laura Ponticorvo

NAAR ITALIE VENTIMIGLIA (GROOTSTE MARKT VAN EUROPA) | Laura Ponticorvo | VLOG #234

Hi iedereen! Vandaag was weer een super leuke dag, we hebben ontzettend veel gedaan! We zijn naar Italië gereden naar de grootste markt in Europa Ventimiglia. Het was maar een kwartiertje rijden en we zijn overdag de hele dag in Italië geweest. S’avonds reden we weer terug naar Zuid-Frankrijk en zijn we naar Monaco gegaan om daar te wandelen en een ijsje te eten. Ik keek mijn ogen uit, wat is het daar mooi zeg! Ik heb prachtige auto’s gezien, hele grote jachten, maar het allermooiste van Monaco vond ik de sfeer. Wat een mooi authentiek stadje is dat. Wat word ik toch blij van vakantie, je ontdekt zoveel nieuwe plekjes en iedere keer wanneer ik weer aan het reizen ben besef ik me maar al te goed dat er nog zoveel meer is in deze wereld wat ik wil zien! Voor nu wens ik jullie heel veel kijk plezier en ik zie jullie morgen weer met een gloednieuwe vlog.

liefslaura