Natuurlijke highlights van de zon

Natuurlijke Highlights Citroen

Ik ben gisteravond laat geland en ik was zo moe dat we een hapje zijn gaan eten en ik vroeg m’n bedje in ben gedoken! En dus begint vandaag mijn midweek-vakantie pas echt! Mijn vriendin is Turks en ze heeft hier een vakantiehuis. Ze zit hier al een week en ik ben gisteravond aangekomen om samen met haar heerlijk te genieten.

Het is absoluut niet vervelend dat ze hier een huis heeft want wauwwwwww wat is het hier vredig en mooi! Het huis staat in Dalaman, en dat ligt in het zuidwesten van Turkije.

Er is een zwembadje en het uitzicht is geweldig. Het wordt dus heerlijk hangen en chillen bij het zwembad en natuurlijk lekker bruin worden.

Ik vind het ontzettend mooi als je een goudbruin kleurtje van de zon hebt. Je bent ineens egaal, alle vlekjes zijn weg en je straalt gewoon meer en alles staat veel beter. Dus ik draag m’n jurkjes ineens met veel meer plezier!

Maar het belangrijkste is dat je je huid goed verzorgd tegen de zon. Ik smeer mezelf altijd in met factor 30! Een hoge factor en mensen vragen zich dan af; word je wel bruin dan?! Ja juist!!

Lancaster Sun Beauty Oil-Free Milky Spray SPF30

Je word dan geleidelijk bruin,en doordat je niet in één klap heel bruin wordt maar juist in stapjes blijft je bruin veel langer erop zitten. Daardoor heb ik dan de hele zomer in Nederland nog een zomers kleurtje.

Ik raad dat zeker iedereen aan! Hoge factor, regelmatig smeren en goed insmeren met After Sun na het douchen ’s avonds!

Lancaster Oil-Free Milky Spray Sublime Tan SPF30Lancaster Sun Control Anti-Wrinkles Dark Spots Uniform Tan Cream Face SPF30

Ik gebruik heel graag de producten van Lancaster! Ik verbrand nooit en word mooi goudbruin ervan!

Ik ga nu weer genieten van Turkije en hoop dat jullie ook genieten in Nederland. Als het weer in Nederland niet super is beloof ik dat ik de zon mee ga nemen naar huis voor jullie:-)

Natuurlijke Highlights Citroen Laura Ponticorvo

Nog als laatste, een leuke zomertip voor de natuurlijke highlights voor het haar! Gewoon een half citroentje opensnijden en dat in je haar smeren! Dan krijg je door de zon echte natuurlijke highlights!

Natuurlijke Highlights Citroen Nagellak Essie

Ik ga het nu ook doen:-).. Wil wel wat blonder worden!

liefslaura

 

Kijk ook naar