NDSM werf TOPLOCATIE!

Op dit moment ben ik zowel aan het shooten voor mijn werk als voor mijn blog. Ik woon al jaren in Amsterdam, en ik ben al meerdere keren in Amsterdam Noord geweest, maar ik heb vorige week pas ontdekt dat je daar de vetste plekken heb om te shooten, waaronder de NDSM werf!

SONY DSC

SONY DSC

Er heerst zo’n geweldige sfeer daar, door de grote loodsen, alle graffiti, wat een vette achtergronden! Het is ongelooflijk hoeveel je daar kunt schieten!

SONY DSC

SONY DSC

Een videoshoot opnemen? Ik zou het echt daar doen. Je kan zoveel kanten op, ik werd er helemaal hyper van. Ik was er met mijn vriendinnetje Babette, en daarna heb ik ook foto’s van haar gemaakt want als je daar bent heb je gewoon zin om voor de lens te staan, omdat je weet dat de foto’s vet worden puur door de achtergrond en de sfeer.

SONY DSC

SONY DSC

Daar merk je echt dat waar je staat en poseert zoveel uitmaakt! Als je de achtergrond en locatie voelt, dan straal je dat ook uit! Sta je voor een kale witte muur voor een castingshoot, dan weet ik nooit waar ik het zoeken moet haha! Dan sta ik altijd maar een beetje onnozel voor me uit te staren, maar op locatie durf ik veel meer, en laat ik me gewoon helemaal gaan!

SONY DSC

Verder heb ik mijn lievelingsjas van ZARA aan op de foto’s, en een wit bloesje met zwarte stipjes van de H&M. Geloof me, werkelijk waar, ik draag deze jas in Nederland dagelijks. Wat je ook aan hebt, als je deze jas erover heen doet zie je er heel erg ‘dressy’ uit, al heb je hier joggingspants onder! Door die jas,lijk je gewoon helemaal gefixt voor een avondje uit!

SONY DSC

Ik draag hem hier met mijn nieuwe broekje van LOFTY MANNER! Het is een leren broekje, en hij valt een beetje wijd. En dat vind ik dus juist helemaal top aan dit broekje, want een te strakke leren broekje wil je echt niet dragen! Haha, dan zit het echt helemaal in je kont en dan ziet het er een beetje ordinair uit, bij mij in ieder geval wel vind ik!

Ik heb hier mijn dure LOUBOUTIN schoenen aan, maar je kan het dragen met elke zwarte pump die je maar hebt! Qua look zal het hetzelfde eruit zien, en qua fit zullen die zwarte pumps van jou veel lekkerder zitten, want jeetje ik heb deze schoenen al twee jaar geleden gekocht, omdat ik ze moest en zou hebben, dus ik had er voor gespaard, maar dat ik ze er echt sexy uit vind zien door de rode onderkant, daar is dan ook alles wel mee gezegd want ze zitten NIET lekker! Hahaha!!!

Dus puur voor de show en dan soms voor de foto’s of een première waar ik max twee uurtjes op mijn voeten moet staan, dan is het haalbaar! Maar er een avond op stappen, nee dat gaat helaas niet gebeuren. Teveel pijn, pijn, pijn aan mijn voeten, dus dat doe ik niet meer! Maar voor de foto’s vind ik ze nog wel geweldig om te dragen!!!

PS
Dit is mijn going out outfit! Lekker uit eten, en daarna een drankje doen in de stad! Of de club in! Simpel en daardoor juist heel sexy vind ik! Less is more!!!

liefslaura

 

Kijk ook naar