Image Alt
Laura Ponticorvo
SUMMER OUTFIT POST

NEW SUMMER OUTFIT POST!

Hi guys. Ik ben inmiddels alweer 2 weken terug in Nederland na mijn heerlijke vakantie in Zuid Frankrijk. Natuurlijk had ik weer leuke zomerse outfits samen gesteld en hoop ik jullie weer een beetje inspiratie te kunnen geven aangezien er nog heel veel mensen op vakantie gaan en ik super vaak de vraag voorbij zie komen of ik weer wat vaker leuke outfit posts wil plaatsen.

Ik draag hier een fantastische playsuit van Walkin Closet, dit is een super leuke webshop en ik ben echt heel erg blij met deze playsuit. Zoals je ziet op de foto’s heb ik de outfit heel sjiek gecombineerd met een mooie tas en hoge hakken maar je kunt hem ook heel speels dragen met platte sandalen. Je kunt eigenlijk ontzettend veel kanten op met zo’n playsuit en ik vind het altijd er leuk uitzien. Ik draag hier mijn lievelingstas van Louis Vuitton. Het is de Metis Pochette en het is een tas die werkelijk waar bij elke outfit past. Toen ik deze tas aanschafte dacht ik dat het een tas was voor de herfst/winter vanwege de bruine kleur maar ik vind dat deze tas juist heel erg mooi in de zomer past. Vooral bij wit en zoals ik het hier heb gecombineerd met rose.  De gladiator schoenen heb ik vorig jaar gekocht bij Zara maar ik heb soort gelijke schoentjes gevonden! Klik HIER als je ze wilt bestellen.

Ik hoop dat jullie het weer een leuke post vinden en ik jullie weer wat inspiratie heb kunnen geven. Ik ben ook benieuwd of jullie binnenkort nog op vakantie gaan:) Laten jullie mij dat weten in de comments?

Tot morgen lieve mensen, dan heb ik weer een leuke vlog voor jullie.

liefslaura