NIEUW HAAR!!! | Laura Ponticorvo | VLOG #489

Hoi lieve kijkers, vandaag staat eigenlijk in het teken van mezelf verwennen. Ik begin de dag bij Delia Skin Clinic waar ik een lekkere voedende behandeling krijg. Daar is mijn huid wel aan toe na al die koude winterdagen en feestjes met make-up. Daarna is het tijd om naar de kapper te gaan. Zoals jullie misschien wel weten heb ik toch altijd een beetje issues met mijn eigen coupje dus wordt het tijd voor wat nieuws. Mijn haar is nu perfect voor clip-ins maar om het gewoon los te dragen met niks erin vind ik het toch een beetje futloos en slap. Ik ga langs bij Salon B en krijg daar een aantal verschillende treatments. Ook gaat er een stukje van mijn eigen haar af. Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Kijk dan snel de video!

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

Kijk ook naar