Image Alt
Laura Ponticorvo

NIEUW PROJECT MET JULLIE DELEN & WITTERE TANDEN! 😻

Lieve iedereen.

Ik heb weer gave nieuwtjes voor jullie in deze vlog waaronder een ongekend mooi resultaat van Hi Smile! https://order.hismileteeth.com/laurap… Via deze link kun je jouw kit bestellen! Kijk mee hoe je prachtige witte tanden krijgt door deze super makkelijke thuis kit!

Ook deel ik mijn nieuwe project/bedrijf met jullie waarvan ik zeker weet dat veel vrouwen hier zo ongelooflijk blij van zullen worden. Het staat nog in de kinderschoenen maar wilde het alvast met jullie delen. Veel kijk plezier.

*Het stukje video met Hi Smile is een samenwerking.

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER.

Tot snel.