ONTMOET MIJ: CHLOÉ MERRY GO ROUND CARROUSEL DOUGLAS DEN HAAG

Ook gek op de heerlijke geuren van Chloé? En zou je mij willen ontmoeten? Dat kan!!!

Aanstaande zaterdag ben ik van 14:00 tot 18:00 aanwezig bij het Merry Go Round Carrousel event in Douglas Den Haag. Je kunt een natuurlijk een ritje maken in de prachtige Chloé draaimolen met jou lievelingsgeurtje, maar het aller leukste is dat je door middel van de origineelste/mooiste foto te maken een geweldig Chloé prijzenpakket kunt winnen. Ik ben de fotograaf! Ja precies! Ik maak de foto van jou en jij plaats jou foto op Instagram met de hashtag: #chloéatdouglas

Ieder uur zal ik de winnares uitkiezen en als je de gelukkige winnares bent,ga jij naar huis met Chloé parfum, Signature bodylotion, Chloé ketting, en met Chloé paper Stationary! Hoe cool is dat?!

Packshot-Signature-EDT-50-ml

Natuurlijk is er ook eventjes tijd om een foto samen te maken, en we kunnen samen gaan kijken welke Chloé geur het allerbest best bij jou past.

Ik heb er super veel zin in en kan niet wachten om jullie allemaal te ontmoeten! Hier nog eventjes alles op een rijtje.

Douglas Venestraat 44, Den Haag
Zaterdag 14 November van 14:00 tot 18:00 uur!

See you there!

liefslaura

ChloÇ-Eau-de-Parfum

Kijk ook naar