Image Alt
Laura Ponticorvo

OP PERSREIS MET TOYOTA IN LONDON | Laura Ponticorvo | VLOG #352

Het is weer tijd om te rijzen!! Zoveel zin in! Ik ga nieuwe dingen zien, nieuwe dingen ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten en nog veel meer. Dit ga ik allemaal doen in het toffe London. Ik mag namelijk mee op persreis met Toyota. In London is een gigantisch event waar allemaal verschillende influencers bij elkaar komen. En ik ga dit evenement op een wel hele speciale manier bijwonen. Namelijk met een Spectacles bril. Het lijkt eigenlijk op een hele gewone en leuke zonnebril, maar wat het toffe aan deze bril is, is dat je ermee kan filmen! Ik ga dus naar het evenement MET de bril op en zo kunnen jullie eigenlijk ook het evenement door mijn ogen beleven. De beelden van de bril worden namelijk meteen naar mijn Snapchat verzonden. Hierop is dus het hele avontuur te zien! Ik heb zoveel gezien en meegemaakt. Van de tofste auto’s tot pokeren, racen en een dj optreden. Ik kan het bijna niet omschrijven hoe gaaf dit was! En ik denk dat ik dit zelfs wel een van de vetste persreizen kan noemen die ik heb bijgewoond. Ook kun je een gave ROADTRIP met TOYOTA WINNEN! Hoe?! Je moet de instructies op de Instagram pagina van
Toyota Nederland (@toyotanederland) volgen en een originele foto van je eigen ‘flow’ uploaden op Instagram met de hashtag #toyotaflowNL.
Het is wel belangrijk dat jullie de algemene voorwaarden kunnen raadplegen, check hier de link: http://bit.ly/av_flow

Heel veel succes ermee!!!

Vond je deze video leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Super thanks voor het abonneren!

Morgen staat er weer een gloednieuwe vlog online!

Tot morgen! liefslaura