#ADAMYOURSELF

Hi guys, wat super leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog. Het is echt de perfecte dag om hier te belanden, want er is echt een mega te gekke actie bezig en misschien is het vandaag wel ‘ur lucky day ‘.

Via de website www.adamyourself.com/nl-nl  kun jij jouw eigen Opel ADAM samenstellen. Ik heb het net gedaan en het is echt super makkelijk en leuk! Je kunt kiezen uit superveel gave kleuren, ze hebben echt de tofste velgen en je kan de auto helemaal naar jouw smaak stylen. Vervolgens kunnen al jouw vrienden op jouw creatie stemmen. Uit de top 10 inzendingen met de meeste stemmen wordt 1 winnaar gekozen en die ontvangt zijn/haar eigen gestylde ADAM als Limited Edition. Daarnaast wordt het winnende design ook daadwerkelijk in productie genomen en de winnaar speelt óók nog eens de hoofdrol in de nieuwste Opel reclamecampagne! Wat super gaaf! Wie wil er nou niet een nieuwe auto winnen en dan ook nog eens je eigen gestylde ADAM Limited Edition?

Ik ben zelf helemaal enthousiast en super trots op mijn eigen creatie. Ik hoop dat veel mensen zullen stemmen op mijn ADAM ROCKS, want ik zou het echt zo geweldig vinden als ik in mijn eigen samengestelde auto door het leven kan scheuren.

Neem even een kijkje op de website van #ADAMYOURSELF en speel mee! Veel succes en ik ben reuze benieuwd wat voor vette creaties jullie maken. Ik ga zeker kijken en oprecht stemmen op de auto die ik het coolst vind. Ik wens iedereen superveel succes!

liefslaura

Kijk ook naar