Image Alt
Laura Ponticorvo
OPEN AIR FESTIVAL!

OPEN AIR FESTIVAL!

Hi guys, en toen was het alweer maandag en was er alweer een weekend voorbij gestreken. Wat gaat de tijd toch snel! Ik ben nog steeds aan het nagenieten van mijn Open Air weekend wat alweer bijna 2 weken geleden plaatsvond in Gaasperpark.  Zoals velen van jullie vast al wel al op Instagram hadden gezien was ik aanwezig op het populairste festival van het jaar ‘Open Air’  In samenwerking met PayPal heb ik een mega geweldig weekend beleefd.

Doordat ik mijn ‘Open Air‘ ticket met PayPal had betaald begon de dag al super relaxt. Je koppelt je PayPal account aan je ticket via de Amsterdam Open Air App, die ik thuis al had gedownload en je loopt zo via de ‘Fast Lane’ het festival terrein op. Het was zo onwijs druk op beide dagen dat er echt een gigantische rij ontstond bij de normale entree. Hier heb ik zelf dus niet in hoeven staan omdat ik via de ‘Fast Lane’ naar binnen kon, hier kreeg ik een PayPal armbandje en ik was ready to go! Achterom kijkend met een gigantische lach huppelde ik het terrein op.

Ik zelf had al wat munten op mijn PayPal armband gezet en kon direct naar de bar om mijn drinken bestellen. Ik vond het ook heel bijzonder om te zien dat er gewoon geen belachelijke lange rijen bij de bar ontstonden wat je normaal wel altijd  aantreft op dit soort festivals. Ik vind dat soms zo vervelend dat ik dan maar helemaal niks drink. Maar in dit geval was het super goed geregeld omdat iedereen zijn munten op zijn PayPal armband heeft gezet, en dat is het puur een kwestie van je armband scannen tegen de computer die op de bar staat. Het gaat dus veel sneller dan wanneer je met cash betaald. Die tijden ken ik nog wel dat je aan de bar staat en al je losgeld bij elkaar zoekt om dat ene drankje te bestellen. Dat neemt ontzettend veel tijd in beslag en ik was dan niet de enige zeg maar haha. Bij  ‘Open Air’  is het niet meer mogelijk om met cash aan de bar te betalen. Je kunt met cash of met je pin pas munten op je account zetten bij de desbetreffende loketten. Ontzettend goed bedacht en hierdoor ontstaan er geen ophopingen van mensen bij de bar.

Het aller fijnste aan betalen met je PayPal account is dat al het geld wat er nog op staat dus wat je niet hebt opgemaakt deze dag, wordt maandag weer automatisch terug gestort op je rekening. Bizar toch!? Nooit meer thuis komen met nog 10 van die munten in je broekzak waar je niks meer aan hebt! Nooit meer extra geld kwijt zijn aan een avondje stappen! Nee! Het word gewoon automatisch weer teruggestort. Ik wil PayPal heel erg bedanken dat dit mogelijk is gemaakt voor ons want het scheelt ons een heleboel geld. Het is ontzettend makkelijk in gebruik maar ook nog heel erg veilig. Je zou het kunnen omschrijven als zorgeloos betalen op een festival en wie wil dat nou niet?

Ja jullie lezen het goed! Ik ben ontzettend fan van PayPal geworden en ik hoop dat in de toekomst alle festivals op deze manier zullen verlopen. Maar jullie willen vast ook wel weten hoe ik het heb gehad? Hier kan ik heel kort en krachtig in zijn: GE-WEL-DIG! Niet alleen omdat het zonnetje de hele dag scheen en dat PayPal het mij enorm makkelijk heeft gemaakt, was de sfeer ook echt fantastisch. Omdat het 28 graden was, was werkelijk waar iedereen vrolijk en iedereen was optimaal aan het genieten. De muziek was divers door de verschillende podia, de aankleding was bijzonder mooi. Van alle sterrenbeelden die in levende lijve rondliepen tot aan de versieringen in de bomen tot aan de kraampjes met kleding tot aan de heerlijke eet tentjes! Ik keek mijn ogen uit en heb een onvergetelijk weekend gehad! Ik ben volgend jaar samen met PayPal er zeker weten gewoon weer bij!

 ‘Open Air’ 2017 ik kan nu al niet wachten!

Bedankt lieve mensen en zie jullie hopelijk morgen weer!

En hier kun je mijn Amsterdam Open Air vlog bekijken! Veel kijk plezier!

liefslaura