OVERDONDERD DOOR RYAN! 😱😍| Laura Ponticorvo | VLOG #454

Hi lieverds, in deze vlog word ik enorm verrast door mijn lieve Ryan. Ik heb totaal geen idee wat we gaan doen en waar we naartoe gaan. De enige info die ik van Ryan heb gekregen is dat ik zomerkleding moet meenemen, mijn laptop moet inpakken, paspoort meenemen en that’s it! Aangekomen op Schiphol wordt onze auto opgehaald door Xclusive parking en checken we in bij KLM. En dan eindelijk hoor ik waar de reis naartoe gaat. Wij gaan naar mijn favoriete eiland Curacao!!! OMG zoveel zin in! Ryan moet daar een aantal dagen zijn voor werk en kwam met het briljante idee om mij dus mee te nemen als verrassing. Hij weet namelijk hoeveel ik van dit eiland houd. Ik heb dus een heerlijk onverwachts vakantievlogje voor jullie met alle hoogtepunten van het eiland. Shoppen, lunchen, wandelen, snorkelen, massages, zonnen en noem maar op. Een en al genieten! Ga er lekker voor zitten en droom mee naar dit prachtige eiland!

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

liefslaura

Kijk ook naar