Pandora het perfecte cadeau voor je moeder

Laura Ponticorvo Pandora Armband Moederdag

Laura Ponticorvo En Haar MoederMoederdag komt eraan, dus ik zat dit jaar echt te denken, ‘wat zal ik mijn lieve moedertje cadeau doen?’ Toen kwam ik in aanraking met Pandora, armbandjes met een speciale betekenis, en dit is echt HET perfecte cadeau voor mijn moeder.

Ik heb een hele sterke band met mijn moeder. Ze is een hele sterke bijzondere vrouw en, ik kijk echt op naar mijn moeder. Ze werkt zo hard, en heeft zoveel liefde voor haar loved-ones om haar heen.

Zij zet zichzelf eerder op de tweede plek om de ander blij te maken. Zij wordt gelukkig als wij gelukkig zijn. Dat is het belangrijkste voor haar.

Laura Ponticorvo Pandora Armband Moederdag

Ze is ook een geweldige moeder. Ze heeft me als kind altijd vrij gelaten, en daardoor kwam ik altijd naar haar toe en vertelde ik haar alles. Dus van mijn eerste keer ongesteld worden tot aan mijn eerste vriendje en van mijn eerste onvoldoende tot aan mijn eerste avondje alcohol. Ik vertel haar alles en ze luistert altijd erg goed en geeft me altijd hele goede tips. Daarom zie ik mijn moeder ook echt als mijn voorbeeld. Ik heb al zoveel van haar geleerd en kan nog zoveel van haar leren.

Daarom heb ik ook voor de Pandora bracelet met als symbool LOVE gekozen, zoveel liefde zit er in haar en zoveel liefde heb ik voor haar:)

Ze weet dat ik zielsveel van haar hou, maar ik vind het ook erg leuk om haar dit cadeau te doen, dat elke keer als ze naar haar pols kijkt ze dat extra laagje liefde voelt dat ik haar stuur vanuit Amsterdam.

We zien elkaar wel weinig, want zij woont in Friesland en ik in Amsterdam. Maar we zoeken elkaar zeker eens in de tijd op als daar tijd voor is. En dan gaan we heerlijk lunchen samen, shoppen en uren bijkletsen!

Laura Ponticorvo Samen Met Haar Moeder

Ik kan niet wachten op die dagen dat ik weer met haar samen ben, maar voor in de tussentijd: ‘Mama ik hou van je!’

liefslaura

Kijk ook naar