PURPLE MAKE UP LOOK – EERSTE INDRUK | Laura Ponticorvo | PRACHTIGE HIGHLIGHTER!

Hi lovies, vanochtend zat ik voor de spiegel in mijn kleding kamertje om mezelf te gaan opmaken toen ik ineens bedacht; waarom neem ik dit niet op en maak ik er meteen een toffe look van. Dat heb ik dus gedaan en heb vandaag een purple make up look voor jullie gecreeerd. Dit is iets wat ik eigenlijk ter plekken heb verzonnen en dat doe ik wel vaker. Gewoon gaan zitten en een beetje experimenteren. Ik heb een hele mooie make up box mogen ontvangen van NEE make up waarmee ik mijn look tot een hoger level kan brengen en meteen mijn mening hierover kan geven. Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

Kijk ook naar