Image Alt
Laura Ponticorvo
PUUR GELUK IN ITALIE | Laura Ponticorvo

PUUR GELUK IN ITALIË | Laura Ponticorvo | VLOG #366

Hi iedereen,

Twee weken geleden ben ik samen met mijn ouders naar Italië toegevlogen voor een gigantisch surprise feestje van mijn tante Guisepina. Ze is 50 jaar geworden en haar verjaardag is natuurlijk niet compleet zonder haar grote broer Giovanni. Mijn vader. 💕 Het is puur geluk wat we hebben gevoeld toen we daar waren.

We genieten van de familie, het heerlijke eten, de schoonheid van het land en we gaan ook eventjes shoppen. In Italië kun je altijd zo fijn winkelen. Ze begrijpen echt wat mode inhoudt and I love it.

Het zijn bijzondere momenten met mijn ouders en ik heb er enorm van genoten. Mijn Italiaanse roots komen altijd weer naar boven als ik daar ben. Ik neem je mee naar het prachtige Italië en ga je voorstellen aan mijn Italiaanse warme en liefdevolle familie. Hieronder kun je mijn vlog bekijken en ik zal ook nog wat extra foto’s plaatsen.

Ik wens je zoals altijd weer ontzettend veel plezier bij het kijken.

Picture time:

PUUR GELUK IN ITALIE | Laura Ponticorvo

Met mijn nichtje Simona

PUUR GELUK IN ITALIE | Laura Ponticorvo

Met mijn nonna (oma), mijn vader en mijn oom Pasquale.

PUUR GELUK IN ITALIE | Laura Ponticorvo

Met mijn neefjes Guiseppe, Genaro en Federico.

PUUR GELUK IN ITALIE | Laura Ponticorvo

Met mijn lieve kleine nichtje Manuela.

PUUR GELUK IN ITALIE | Laura Ponticorvo

Met mijn vader Giovanni.

PUUR GELUK IN ITALIE | Laura Ponticorvo

Met mijn moeder Tilly.

 

 Vond je deze vlog en foto’s leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Super thanks voor het abonneren!

Tot snel.

liefslaura