Real Hair Online wintermagazine

Real Hair Online Fotoshoot Laura Ponticorvo

Real Hair Online heeft een eigen magazine uitgebracht en, lucky me, ik mocht model staan. De eerste editie is een wintereditie, en de eerste druk van het enige echte Real Hair Online magazine is verkrijgbaar in de winkel op de Kinkerstraat!

Samen met twee andere modellen hebben we een paar weken geleden de shoot gedaan in een prachtig huis in Rotterdam.

8H7-Q4Inv0Y0Uqa9ddTdR5gwn1uon45mY1yiRKZHIQ8,E2Kx8JpUmAjroZwWiiPj9c3yIpdCq0RHFZsVXPQgN2M

GqTmBeuVzNVo6naS6y4lNnyr-GHF9PyZKFSpn98dv9M,QA5wnaAk84J-WivOBiVRMYxI70z19ra_MoB0c1dLX_o

X2gmMIIC6nuoAJrRuUQmsynZJs7zjPWqIGwAl9JcsuQ

gcQQI_8a09SbMJ4F-9WLVnbFmKqT0yJgAgka9eqPlig,ei0ii84PydmW8JnQ9QGgcp3Mp1QlXJOF_74DNpA1hcI

De kleding werd verzorgd door LOF Fashion Store, en door Given Fashion. Stuk voor stuk prachtige kleding, ik wilde het liefst alles meenemen naar huis. Mooie feestelijke jurkjes, leuke topjes en rokjes

juGUzx2zKKHCOVtq-hJl7sNBCx_x1ez5suHWy9FLkQo,Zsz89clrx1OtbKXjVJfB0aaA_j6J2se4TVHKsRJv52A

We hebben de shoot geschoten ver voor kerst, maar door de kleding en de setting van het huis kwam ik meteen heel erg in de kerststemming, maar ik wilde even wachten de witte kerstdagen om dan dit vlogje en deze gave foto’s te delen met jullie.

m29NTszOuRdAxOhLAx6uOUKmKyrbwmlFg4bYT7oM2mc,5IkS_MA6x4STjk5M0cqLqY48i1D8JizNc5FlqfE9FgI

De make-up werd verzorgd door Niki Vos en Richard Monsieur was de fotograaf, ook wel bekend als de beste haarfotograaf van heel Nederland. Wat een eer om met zo’n goed team samen te mogen werken.

ZvHoB1y04tB9-EDKNIJDqBW8Zkp6d9eU7NU5iADicv4,UpqjtiigQGjAwfdqPbiR-GlT_h2Ns_DYmsEUuh0p4UM

Op tweede kerstdag zat ik lekker thuis met mijn grote hond Rocks, en minikatje Bibi, en heb ik ’s avonds lekker kalkoen gegeten bij een vriendin van mij en met uitzondering van kerstavond, heb ik het deze kerst heel rustig aangedaan. Ik hoop dat jullie allemaal een heerlijke kerst hebben gehad, met veel liefde, cadeautjes en plezier met de familie.

Ik vond het ontzettend gaaf om model te staan voor het magazine van Real Hair Online. Het magazine is ook supergaaf geworden en er staan ontzettend veel handige tips en trics in en ook een ontzettende leuke ‘vriendinnenactie’! Als je aan haarverlenging of haarverdikking zit te denken dan ik zeker eventjes een kijkje nemen.

Ik ben helemaal verslaafd en ik vind het zo gaaf dat ik de ene dag vol lang stijl haar heb, en de andere dag een grote bos krullen.

De variatie is zo ontzettend leuk, en het is werkelijk ‘The Secret To Sexy Hair’ zoals ze bij Real Hair Online zeggen!

Fijne oud en nieuw iedereen en tot snel!

liefslaura

Kijk ook naar