Real Hair Online

Laura Ponticorvo Real Hair Online Stijl Haar

De snoepwinkel voor Laura Ponticorvo zeg ik altijd tegen mijzelf! Wat word ik toch happy van Real Hair Online. Funda, de mede-eigenaresse, is een goed vriendinnetje van mij, en het is altijd leuk om gezellig op bezoek te gaan bij Funda.

Laura Ponticorvo Real Hair Online Funda

Ze hebben allerlei soorten clip-ins, en daarmee kan je steeds je look veranderen. Het is de uitvinding voor elke vrouw die het leuk vind om een keer een langere of vollere coupe te hebben. Ze hebben alle kleuren en alle soorten haar. Dus stijl Aziatisch haar, maar ook mooi gekruld Braziliaans haar.
Het is een snoepwinkel voor elke vrouw denk ik.

Ik heb Braziliaans haar in op deze foto’s en het is net geverfd omdat mijn eigen haar vrij licht is geworden door de zon! Je kan het verven, krullen, tangen! Alles kan je ermee doen, want het is volledig echt haar.

Laura Ponticorvo Real Hair Online Stijl Haar

Mijn haar is vandaag gekruld door Alfredo. Mijn beste vriendje die een goede make-up artist is maar ook een goede hairstylist. Als hij mijn krullen zet, heb ik drie dagen later nog krullen in! Ik zal eens een keer een filmpje voor jullie maken van hoe hij dat doet!

 

liefslaura

Kijk ook naar