ROADTRIP TO PARIS | Laura Ponticorvo | VLOG #318

Hoihoi,

Ik ben happy want wij gaan naar Disneyland Parijs!!!! Ik ga met mijn ouders, mijn broers en hun gezin en natuurlijk gaan Ryan, Luca en Ryas ook mee! Ik heb er zoveel zin in! Het is lang geleden dat wij met de hele familie bij elkaar zijn geweest aangezien iedereen heel ver uit elkaar woont. Het is dan zo leuk om eens in de zoveel tijd een leuk uitstapje te maken met z’n allen. Ik neem jullie mee on the roadtrip richting Frankrijk. Het is een krappe boel in de auto maar super gezellig! We stoppen ergens om daar te gaan eten en slapen zodat we de volgende dag lekker vroeg naar het park kunnen. Kijk je mee?

Vond je deze video leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je hier!

*HOU MIJN YOUTUBE KANAAL IN DE GATEN OM DE GEHELE DISNEYLAND VLOG TE ZIEN!

Super thanks voor het abonneren!

Morgen staat er weer een gloednieuwe vlog online!

Tot morgen.

liefslaura

Kijk ook naar