RYAN VERRASSEN OP SCHIPHOL! | Laura Ponticorvo | VLOG #448

Vandaag heb ik weer een mega drukke dag vol afspraken en gezelligheid. Als eerste op de planning staat Ryan ophalen van Schiphol!! Hij is een aantal dagen weggeweest voor werk dus verras ik hem op het vliegveld. Later op de middag heb ik event met Fredje van het make-up merk NARS. Dat hebben jullie denk ik wel eens vaker voorbij zien komen in mijn vlogs! Een geweldig merk! Echt een aanrader ladies. Daarna eet ik lekker een hapje met de hele family. Mijn lieve oudertjes zijn naar Amsterdam gekomen voor iets heel leuks! Wij gaan namelijk naar de voor screening van de film Misfit. Luca heeft hierin een super leuk rolletje en wij gaan zijn acteerkunsten eens even bewonderen. Ben je ook benieuwd hoe Luca het doet? Kijk dan snel de video!

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

liefslaura

 

Kijk ook naar