SAMEN DE IKEA ONVEILIG MAKEN! | Laura Ponticorvo | VLOG #427

Ik neem jullie vandaag weer lekker mee op pad! Ik ga eigenlijk iets heel simpels doen, maar juist omdat het zo simpel is is het zo ontzettend leuk om te doen en om naar te kijken! Ik ga namelijk samen met Fredje naar de Ikea. Maar eerst heb ik ’s ochtend een meeting bij mij thuis samen met Ryan, Luca, Fred en Lola. Eens in de zoveel tijd komen wij bij elkaar om even te kijken hoe alles ervoor staat en om het een en ander te bespreken. Er staat namelijk weer iets heel leuks op de planning waar ik hun hulp bij nodig heb. Jullie weten misschien wel dat ik laatst mijn kledingkast helemaal heb opgeruimd. Uiteindelijk kwamen daar een stuk of 15 vuilniszakken uit met kleding wat ik niet meer draag. Dit wil ik niet zomaar weggooien of verkopen via internet. Deze keer ga ik een closet sale organiseren! Een middagje waarop jullie meiden al mijn kleding kunnen shoppen en tegelijkertijd zal ik ook aanwezig zijn. Dit lijkt me een super leuke manier om mijn spullen te verkopen en ben druk bezig met het plannen hiervan. Binnenkort weet ik hier meer over dus stay tuned! Na de meeting rijd ik samen met Fredje naar de Ikea en hebben we weer een ouderwets gezellig Lau en Fredje middag. ‘S avonds eten we lekker een hapje en dan zit mijn dagje er alweer op. Wat gaan de dagen toch snel je jongens! Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

liefslaura

 

Kijk ook naar