Image Alt
Laura Ponticorvo

SATURDAY PARTY MAKE-UP LOOK!

Hoi iedereen. Het is alweer maandag en het weekend lijkt alweer zo ver weg. Ik heb een heerlijk weekend gehad wat varieerde van presenteren bij de modeshows van Konijnendijkmode in Zuid-Beijerland tot aan stappen bij de strandtent Bloomingdale met het super leuke feestje ‘Vunzige Deuntjes’ . Na een dag hard werken mag je je ontspannen en mijn ontspanning was uiteraard mijn Saturday Party Make-Up Look filmen speciaal voor jullie voor een stap avond. Deze vraag heb ik super vaak voorbij zien komen waarin jullie graag wat inspiratie wilde halen uit mijn make-up looks speciaal voor het stappen. Ik vind het heerlijk om mezelf op te tutten als ik avond ga dansen en ik maak me dan altijd zwaarder op dan normaal. Ik hoop dat jullie er weer wat van kunnen leren en ik jullie op deze manier weer een klein beetje heb geholpen. Als je aankomend weekend gaat stappen probeer deze look uit zou ik zeggen. Deze look doet het altijd goed en als je het op deze manier aanbrengt zit je make-up de hele nacht flawless! Ik gebruik verschillende producten zoals je zult zien en het is allemaal op dit moment verkrijgbaar in de winkels. Ook geef ik een geweldig PAKKET van de ‘Britsch Rose‘ lijn van The Body Shop cadeau aan 1 van mijn kijkers! Volg mij op Instagram en laat in de comment achter waarom jij dit zo graag  wilt winnen! Wie weet kies ik jou uit en ga ik jou super blij maken! Heel veel succes ladies!

Ik wens je zoals altijd weer veel kijk plezier.

liefslaura