IK SCHROK ER ECHT VAN + FOTOSHOOT LINDA | Laura Ponticorvo | VLOG #383

Ik heb vandaag weer een hele leuke dag! Allereerst heb ik een meeting in Amsterdam voor iets waar ik nog niet heel veel over mag zeggen maar dat horen jullie later wel! Er komt in ieder geval weer iets heel leuks aan dus even geduld… Dan rijd ik door naar de overtoom en heb ik een fotoshoot voor de LINDA. Eerder al heb ik een interview gedaan met de LINDA en daar horen natuurlijk mooie foto’s bij dus die gaan we vandaag schieten! Daarna rijd ik door naar de real hair online om mijn haren op te halen. Over mijn nieuwe banen moest nog een spoeling omdat het nog niet helemaal de perfecte kleur was. Vandaag zijn ze klaar en kan ik ze lekker mee naar huis nemen. Thuis aangekomen eet ik lekker wat en heb ik ’s avonds weer een afspraak in Purmerend bij Delia Skin Clinic. En deze keer niet voor mijn gezicht maar voor de LPG behandelingen. Deze zijn eerder in mijn vlogs ook voorbij gekomen en vandaag krijg ik het tussenresultaat te zien na 10 behandelingen. Het resultaat is echt bizar! Ik kan het bijna niet omschrijven maar het is echt al een heel groot verschil met eerst. Jullie moeten het gewoon maar zien in de video! Kijk snel!

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER

Super thanks voor het abonneren!

Tot snel.

liefslaura

 

Kijk ook naar