Scooter life!

Zoals jullie weten woon ik in Amsterdam, en rij ik dagelijks op mijn scooter door de stad, wanneer ik afspraken heb, of eventjes naar een vriendin toe ga. Met de scooter ben je in de stad gewoon veel sneller dan met de auto, je hoeft geen parkeergeld te betalen, en je parkeert letterlijk voor de deur. Superhandig.

Soms is het natuurlijk nat of koud, maar toch, toch prefereer ik de scooter in Amsterdam.

SONY DSC

Ik heb mijn scooter twee jaar geleden gekocht bij Scooter Spot in Amsterdam en toen heb ik gekozen voor een oudblauwe Santini San Remo!

SONY DSC

SONY DSC

Ik ben nog steeds verliefd op mijn scootertje. Het is wel een klein scootertje, en je kan daar net met z’n tweetjes op zitten. Nou ja, eigenlijk is hij net iets te klein, maar juist omdat die zo klein is vind ik hem super schattig.

SONY DSC

Ik wilde wel fashionable door de stad heen crossen en dus heb ik er een panterzadel op laten zetten. Dat heeft als voordeel dat ik hem herken uit duizenden, want ik heb nog niemand anders gezien met dat zadel en, ik vind het stiekem toch ook wel leuk om uniek te zijn in mijn keuze.

SONY DSC

SONY DSC

Dat heb ik ook met mijn kleren, jij ook? Uniek zijn hoeft in ieder geval helemaal niet duur te zijn en ik heb vandaag een unieke outfit aan die jullie gewoon online kunnen shoppen.

Ik heb een blauwe houthakkersblouse van de ZARA gecombineerd met een leuke leren broek van LOFTY MANNER met een leuk detail aan de zijkant. De blouse is trouwens ook heel leuk in het ROOD, maar ik vind het een gave kleur, zo donkerblauw, en het past echt bij alles.

 

Mijn schoenen zijn van Boohoo. Mijn lievelingsmerk op het moment. Het zijn stevige blokhakken, maar zo gaaf. Ze zitten supergoed, en ik kan er zo een hele dag op lopen. Ze lopen heerlijk stevig.

Je draagt ze gewoon onder een broek, maar net zo makkelijk onder een rok of jurk!

Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

liefslaura

Kijk ook naar