LOSGAAN OP VESTIVAL & WTTF FESTIVAL! | Laura Ponticorvo | VLOG #425 | Laura Ponticorvo | VLOG #425

Hi everyone,

ik begin mijn dagje lekker sportief en ga naar de sportschool om te trainen met mijn personal coach Ashley. Ik neem jullie gezellig mee tijdens mijn uurtje sporten. Zo kunnen jullie meteen zien wat ik precies doe en kunnen jullie daar misschien wat ideetjes uit halen. Verder staan er vandaag twee festivals op de planning. Super leuk en mega veel zin in. De festivals die ik vandaag met Ryan ga bezoeken zijn Welcome To The Future en Vestival! Daarbij moet ik iets heeeeel vets vermelden wat met deze festivals (en alle andere) te maken heeft. Ik heb namelijk een Alcatel A5 LED telefoon ontvangen. Deze telefoon is geen gewone telefoon maar kan veranderen van kleur! En wat is er toffer dan een gekleurde telefoon op een festival? Dat maakt je outfit toch helemaal af?! Deze telefoon kan je winnen! En niet alleen dat kun je vandaag winnen, je kunt ook nog eens kaartjes voor Mysteryland winnen! En deze keer kan niet een persoon winnen, maar DRIE!! Wat moet je hiervoor doen? Ga naar DEZE website en speel mee met spel; Raad de kleurcode. Er zijn dus drie mensen die kunnen winnen. Zorg dat je de eerste bent die wint want dan krijg je nog meer extra’s!! De tweede winnaar krijgt ook iets extra’s en de derde winnaar wint de telefoon en de kaartjes. Kijk snel mijn video en speel mee! Laat je mij weten of je mee doet?!

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

liefslaura

Kijk ook naar