Image Alt
Laura Ponticorvo

EEN STOERE PARTY OUTFIT!

Hi guys. Vandaag heb ik een stoere party outfit gecreëerd voor jullie. Als de feestdagen eraan komen denken we al snel aan glitter & glamour maar ik vind het super belangrijk dat je iets aan trekt waar jij je goed in voelt. Ik laat jullie dus nu een look zien die natuurlijk voor alledaags erg geschikt is , maar ik ga deze look dragen op Kerstavond wanneer ik een hapje ga eten met mijn vriendinnetjes.

Ik ben helemaal verzot op deze boots die ik draag op de foto van Scapino, ze zijn super trendy en ontzettend betaalbaar! Scapino heeft een gehele party collectie en het ziet er super chique uit allemaal, van prachtige pumps, een nette veterschoen, en/of deze stoere boots. Ze hebben voor ieder wat wils en ik ben mega blij met mijn party schoenen van Scapino.

De december maand is altijd een hele dure maand voor iedereen maar ondanks dat willen we er natuurlijk wel allemaal Christmas ready uitzien. Scapino helpt ons hier ontzettend mee, want je kunt nu je gehele outfit afmaken met de perfecte party schoen zonder dat je er een heel maand salaris aan uitgeeft.

En dan is er ook nog een heel leuk extraatje speciaal voor jullie. Als je minimaal €50,- besteedt aan party-artikelen dan ontvang je een sieradenvoucher t.w.v. €250,-. Deze prachtige zilveren sieraden zullen samen met de party schoen jouw Kerst outfit compleet maken! Echter is de sieraden voucher alleen nog te besteden bij een aankoop in de winkel, bij online aankopen is deze al uitverkocht!

Check snel de website en laat me in de comments weten of er ook iets tussen zit voor jou. En hou mijn Instagram in de gaten want ik mag 1 paar party schoenen van Scapino weggeven!!! Leuk!!!

Ik hoop dat jullie de foto’s, de look, en deze te gekke actie weer leuk vinden!

liefslaura