Image Alt
Laura Ponticorvo

BOUTIQUE HOTEL ’t KLOOSTER CURAÇAO

Hi guys, wat leuk dat je weer een bezoekje brengt aan mijn blog. Zoals velen van jullie weten was ik even lekker een week op vakantie naar Curaçao. Ik was nog nooit eerder in de winter naar de zomer toe gegaan, en dit is me zo ontzettend goed bevallen. Ik denk dat ik iedere eerste week van januari wel naar de zon ga vluchten. Ik ben het nieuwe jaar zo fijn in gegaan, en heb voor het eerst geen winter dip die ik normaliter wel altijd heb in de eerste paar weken van het nieuwe jaar.

Ik verbleef in het schattige Boutique Hotel ’t Klooster in de mooie wijk Pietermaai District. Het is een kleinschalig stadshotel voor kort en langer durend verblijf. Ze bieden een oase van rust in een monumentaal pand, van waaruit je heel Curaçao gemakkelijk kunt ontdekken. Pietermaai District trekt zakenlui, kunstenaars, studenten en reizigers.
Liefdevol aangeduid als het “SoHo” van Curaçao.  De prachtige architectuur, monumentale kleurrijke gebouwen, boutique hotels, kleine winkels, gezellige cafés en top-rated restaurants nestelen zich samen.  Het is een wijk vol mysterie, magie en plezier!

Het is een klein paradijsje net uit de drukte van Willemstad, je kunt de drukte heel makkelijk opzoeken maar wanneer je in de tuin zit van  Boutique Hotel ’t Klooster kom je helemaal tot rust. Ik werd hier helemaal ZEN! Het personeel vond ik ontzettend vriendelijk. Na lange dagen toeren over het hele eiland en alles bezoeken wat ik maar wilde zien had ik toch altijd veel zin om weer terug te gaan naar mijn hotel. Het voelde echt als thuiskomen. Ik ging altijd voordat ik naar mijn kamer ging nog een halfuurtje in de tuin zitten, eventjes tot rust komen. Heerlijke momentjes waren dit, en iedere keer realiseerde ik me weer hoe gezegend ik ben met dit verblijf en deze vakantie. Ik ben heel erg dankbaar dat ik weer zo’n prettige week heb gehad, en ik blijf het zeggen; Curaçao I love you.

Voor dat ik het wist was het alweer 11 januari en moest ik mijn vliegtuig halen terug naar het koude Amsterdam.  Ik heb een fantastische vakantie gehad, een heerlijk verblijf waar ik vanaf nu ieder jaar zal verblijven als ik op vakantie ga naar Curaçao, ik heb weer mooie, onvergetelijke herinneringen gemaakt en heb om heel eerlijk te zijn nu al heimwee.

Bedankt Boutique Hotel ’t Klooster  voor de fijne dagen, en bedankt Curaçao voor je schoonheid.

liefslaura