Tommy Hilfiger for Christmas

Ochtendroutine Make Up Laura Ponticorvo

Al bijna 30 jaar is hij een begrip in de modewereld: TOMMY HILFIGER. Ooit begonnen met een budget van 125 dollar en 20 spijkerbroeken, inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste namen uit Amerika met een vaste plaats in het rijtje Amerikaanse modeontwerpers naast Ralph Lauren, Perry Ellis en Calvin Klein.

Het kenmerkende logo is niet meer weg te denken uit de modewereld en bijna iedereen die ik ken heeft wel iets van hem in zijn/haar kast hangen. Maar qua sieraden is hij nog niet zo bekend. Dat is ook weer niet zo vreemd want het logootje prijkt niet op de sieradenlijn, maar wel jammer want het is echt fantastisch wat ze bij Tommy Hilfiger bedenken en, zeker net zo belangrijk, het is voor het moois dat ze maken ook echt nog wel betaalbaar.

Stoer, sexy, chique, gewoon voor naar school, naar je werk of een feestje, je ‘plust’ jezelf gewoon met een mooi sieraad. Een horloge, een ring, oorbellen of armband, je maakt er toch altijd wel een statement mee die je persoonlijkheid versterkt, en dat is ook echt het gevoel dat de Tommy Hilfiger collectie je geeft.

Mag jij van je eigen ‘Kerstmannetje’ wat leuks op je verlanglijstje zetten? Maak jezelf dan mooi met een nieuw horloge, een fantastische armband of eem paar prachtige oorbellen.

Ik verwen mezelf in ieder geval met een vervroegd Hilfiger kerstcadeautje. Benieuwd wat ik heb gekozen? Binnenkort laat ik het je weten.

Tommy Hilfiger Armbanden

Tommy Hilfiger DamesarmbandTommy Hilfiger Dameshorloge

Tommy Hilfiger Dameshorloge Goud

liefslaura

Kijk ook naar