Image Alt
Laura Ponticorvo

TUTTEN MET MIJN BONUSKINDJE | Laura Ponticorvo | WEEKVLOG #68

Hoi lieve kijkers, deze vlog is echt een lifestyle vlogje! Ik neem jullie mee naar The Gym Republic om een lekkere bokstraining te volgen. Ryan en ik zijn helemaal in de boksvibes en vinden het heerlijk! Ik laat jullie zien hoe ik de geweldige tools van Remington gebruik voor mijn haar, we shooten de nieuwste collectie van BUYLAU.NL en we tuigen de kerstboom op met z’n allen. Ik vind dat zo gezellig om te doen! We zetten de muziek aan en gaan met die banaan! Oh ja, en nog een heel leuk extraatje.. Ryan en ik zijn genomineerd voor de mooiste bruiloft van het jaar. Wil je weten hoe dit afloopt?! Kijk dan snel de video!

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.