ULTIMATE EARS WONDERBOOM | Alice in Wonderland

Muziek maakt mijn leven altijd een stukje beter, het liefst dans ik de hele dag op de heerlijke tunes van de beste DJ’s! En waar? Dat maakt me helemaal niks uit! Is het niet thuis, dan is het wel in de auto of op de scooter, of natuurlijk op een te gek feest op Bloemendaal of op het heerlijke strand van Curaçao (waar ik nu ben!!). 

Wat ik altijd heel belangrijk vind is het geluid van de muziek. Ik vind het belangrijk dat je de bas goed kan horen zodat de muziek echt binnenkomt. Ik ben in aanraking gekomen met de Ultimate Ears WONDERBOOM. Een draagbare, 100% waterdichte, go-anywhere speaker die er ook nog eens super leuk uit ziet!

Ik mocht aanwezig zijn bij het pers event en wat een sprookje was dat! Het event was een high tea in het thema van de bekende film Alice in Wonderland. Het event werd gehouden in een ‘T Blauwe Theehuis in het Vondelpark in Amsterdam en het was prachtig aangekleed. Er was een foto-booth en je kon je verkleden. Dat heb ik natuurlijk gedaan en daar zijn hele leuke foto’s uitgekomen! Echt een sprookje en hier heb ik de toffe speaker in ontvangst mogen nemen. Nouja, eigenlijk heb ik hem zelf mogen zoeken! Ze lagen namelijk verstopt door het hele theehuis, super origineel en grappig. Ik heb hem mee naar huis genomen en heb hem de hele week getest.

Hij is klein, rond en schattig. Er zijn verschillende kleuren; grijs, zwart, rood, blauw, rose en lila. Ik heb voor de rose kleurige gekozen omdat dat precies dezelfde kleur is als mijn Iphone. De muziek is luid en duidelijk en wat ik zo ontzettend leuk vind aan deze speaker is dat ie het zelfs onder speciale omstandigheden nog goed blijft doen! En ja, ik spreek uit ervaring want ik hem hem in mijn eigen zwembad getest! Hij kan dus onder water, maar ook in de modder of in ander viezigheid. Je kunt hem gemakkelijk afspoelen en laten drogen en de kwaliteit wordt er niet minder op, ideaal!

Voordat de WONDERBOOM is ontworpen is er al een hele collectie aan vooraf gegaan. Zo zijn de Ultimate Ears BOOM 2 en de Ulitimate Ears MEGABOOM eerder uitgebracht en eigenlijk is de WONDERBOOM het kleinere zusje van de twee. Dat vind ik ook juist zo leuk aan de WONDERBOOM, hij is subtiel. Hij past makkelijk in je handtas en zo neem je hem overal mee naartoe.

De batterij van de WONDERBOOM gaat tot wel 10 uur mee en de Bluetooth verbinding werkt tot zo’n 30 meter afstand. Hij is ontworpen door muziekliefhebbers die veel reizen voor hun werk en daarnaast toch continu willen genieten van hun favoriete muziek. En daar kan ik me eigenlijk wel heel goed in vinden! Ik reis ook ontzettend veel voor mijn werk en zal de WONDERBOOM dan ook regelmatig in mijn tas gooien. Of ik nou naar het strand, op vakantie of naar een festival ga.

Ik heb mijn nieuwe accessoire alvast klaarliggen voor aankomende zomer en heb hem nu ook meegenomen tijdens mijn vakantie op Curaçao. Ik ga er volop van genieten en denk dat de WONDERBOOM mijn vakantie een stukje leuker maakt!

Ben jij nou ook nieuwsgierig geworden naar deze te gekke waterdichte speaker?! De WONDERBOOM is verkrijgbaar bij bol.com  , Mediamarkt.nl  en Coolblue.nl

Bestel hem snel!

liefslaura

Kijk ook naar