VAKANTIE IN ZUID-FRANKRIJK MET DE FAMILIE! | Laura Ponticorvo | VLOG #426

Hi lieve mensen,

zoals jullie misschien wel weten ben ik op vakantie geweest naar Zuid-Frankrijk. Mijn broer heeft daar met zijn gezin een bed&breakfast in een dorpje vlakbij St. Tropez. Echt geweldig! Ik ga daar lekker naartoe met Ryan en zijn kids om een paar dagen te ontspannen en te genieten van elkaar. Normaal gesproken neem ik jullie mee in deze vakantie en laat ik alles zien inclusief mijn vele gebabbel. Toen dacht ik; hoe zou ik zo’n video nou ook anders kunnen invullen? Ik heb er uiteindelijk een soort aftermovie van gemaakt met alle hoogtepuntjes van de vakantie. Ik neem jullie mee naar de stad van Saint Tropez, naar de kermis en nog veel meer! Ik vind dat het een super toffe video is geworden en ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden! Laat mij het alsjeblieft weten in de comments dan kan ik rekening houden met bepaalde dingen voor in volgende video’s! Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

liefslaura

Kijk ook naar