VEGAN BROODJE KERRIE HUMMUS MET TEMPEH | KOOKVLOG #11 | Ryan & Laura

Daar is ie weer!! Een gloednieuwe kookvlog! Het is alweer de elfde kookvlog. Wat gaat dat toch hard. Nu we vegan zijn ontdekken we steeds meer nieuwe gerechten en hebben we veel nieuwe inspiratie voor heerlijke gerechten. Vandaag staat er een broodje met kerrie, hummus en tempeh op het menu. Ryan laat jullie precies zie hoe hij dit weer in elkaar flanst en dat is met veel liefde! Natuurlijk probeer ik het eerste hapje en geef ik mijn mening. Ik zou het ook heel leuk vinden als jullie je mening geven over dit gerecht! Laat het achter in de comments en kijk snel de video!!

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

 

 

Kijk ook naar