IK VIND DIT TOCH NOG BEST LASTIG! | Laura Ponticorvo | VLOG #407

Hoi lieve meiden,

Ik begin mijn vlog vandaag wat later op de dag. Ik ben uitgenodigd bij RTL Boulevard om aanwezig te zijn. We gaan het daar namelijk hebben over het nieuwe nummer van de LINDA. De LINDA heeft deze maand (hij ligt al in de winkels dames!) een nummer uitgebracht dat in het teken staat van online shaming. Online shaming is het verspreiden van naaktfoto’s op het Internet. Zoals velen van jullie misschien wel weten is dat twee maanden geleden bij mij ook gebeurt. Ik heb geprobeerd om door te gaan met mijn leven en niet in de put te gaan zitten en dat lukt redelijk goed! Wat mij is overkomen wilde ik omzetten in iets positiefs en vandaar dat ik mijn verhaal heb gedaan in de LINDA en bij RTL Boulevard. Ik wil graag andere meiden helpen bij wie dit ook is overkomen en die nauwelijks gehoord worden door hun omgeving of door de politie. Er zijn genoeg meiden die hierdoor depressief worden of zelfs zelfmoordneigingen krijgen.. Deze meiden wil ik helpen! Ik weet precies wat zij voelen en daarom sta ik op tegen online shaming. Ik wil laten zien dat die meiden niet de enige zijn en dat dit iets is wat veel vaker voor komt dan de meeste mensen denken. Ik laat jullie zeven redenen zien waarom dit gewoon moet stoppen en waarom jullie het register moeten tekenen! Ik zou het enorm waarderen als jullie dit zouden tekenen om zo een steentje bij te dragen.. Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

 Super thanks voor het abonneren!
Tot snel.
liefslaura

Kijk ook naar