Image Alt
Laura Ponticorvo

VLOG #140 MIJN EIGEN DATINGBUREAU BEGINNEN?!

Hi guys! Het is weer maandag en dat betekent weer een nieuwe vlog. Ik neem jullie mee naar een Haute Couture Fashion Show van Paul Schulten waar hij zijn aller nieuwste collectie showt. De Fashion show vond plaats in het prachtige Okura Hotel Amsterdam. Ik zelf heb vorige maand een geweldige make-over fotoshoot gedaan voor Story waarin ik 3 geweldige Haute Couture items aan had van Paul Schulten. Dit was een onvergetelijke dag voor mij en ik zelf ben helemaal fan geworden van Paul Schulten. Hij is een geweldige designer die precies begrijpt wat ‘Fashion’ is voor iedere vrouw. Erg stijlvol en heel vrouwelijk, precies waar ik van houd. Voor iedereen die deze vlog volledig heeft gemist en toch erg benieuwd is naar deze bijzondere dag klik dan HIER. Voor de officiële after movie van deze fotoshoot met exclusieve beelden klik HIER.

Verder heb ik zoals gewoonlijk weer erg veel lol met mijn vriendinnetje Rachel en heb ik echt een top zondag gehad. Ik wens je weer veel kijk plezier!

Tot snel weer?!

liefslaura