Image Alt
Laura Ponticorvo

VLOG #142 NACHTLEVEN IN HENGELO!

Hi guys! Ik heb afgelopen vrijdag gepresenteerd in VIOS Hengelo tijdens de Teenage Dance Party samen met Jeroen Post! Het is altijd super leuk in VIOS, dit was alweer mijn 3e keer in het altijd gezellige Hengelo en iedere keer dat ik weer de after movie mag presenteren heb ik zelf een onwijs leuke avond. De Teenage Dance Party is echt een geweldig concept. Het is een feest voor jongere van 12 jaar tot 16, het duurt tot 00:00 en er word geen alcohol geserveerd. De leukste DJ’s komen voorbij en iedereen staat non stop op de dansvloer te swingen. Alle kids konden op de foto met mij en tussendoor interviewde ik de kids en DJ’s. Dit kunnen jullie uiteraard ook bekijken. Klik HIER voor de officiële after movie.
Ik wens jullie allen weer heel veel kijk plezier.
liefslaura