Image Alt
Laura Ponticorvo

VLOG #147 BACKSTAGE BEELDEN VAN MIJN NIEUWE INTRO!

Hi guys! Wat leuk dat je weer een kijkje op mijn blog neemt. In mijn allernieuwste vlog neem ik jullie weer dagje mee naar de studio waar ik opnames heb voor mijn nieuwe intro. Zoals velen van jullie weten heb ik een eigen Youtube kanaal waar ik regelmatig video’s op plaats. Ik vond dat het weer tijd was voor iets nieuws en we hebben de hele middag verschillende opnames gehad om uiteindelijk de perfecte beelden te hebben voor mijn nieuwe intro. Jullie gaan dus backstage beelden zien van deze dag en het is vooral weer heel veel lachen gieren brullen met mijn Fredje. We starten de opnames in de studio en later gaan we ook nog naar buiten.

Ik hoop dat jullie het weer leuk vinden om te zien hoe zo’n dag verloopt en ik wens je natuurlijk zoals altijd weer heel veel kijk plezier.

liefslaura