Image Alt
Laura Ponticorvo

VLOG #154 FIETSEND DOOR AMSTERDAM!

Hi guys! Je ziet het goed!!! Laura op de fiets met nog 4 andere prachtige dames. We shinen als nooit te voren met onze nieuwe fiets ontworpen door Just Janice in samenwerking met Cortina. Zo blij als een kind in een speelgoedwinkel ben ik met mijn fiets maar niet zomaar een fiets! Het is een limited edition, super zomers en ze  straalt heel veel klasse uit. Ze is wit met prachtige paars-blauwe bloemetjes en het aller belangrijkste; Ze fiets super lekker, comfortable en snel! Ik wil Janice en Cortina nogmaals bedanken want mijn zomer kan nu al niet meer stuk. De scooter wordt echt eventjes ingeruild voor deze fashionable fiets en niet alleen omdat die mooi is maar ook zeker omdat fietsen zo gezond en goed voor je is! Ben nu al 4 dagen fietsend door Amsterdam aan het crossen en merk dit nu al aan mijn bovenbenen en billen! Ik wens iedereen ook weer heel veel plezier met het kijken van deze vlog.

liefslaura