Image Alt
Laura Ponticorvo

VLOG #155 PRESENTEREN BIJ KONIJNENDIJKMODE

Hoi iedereen! Hoe is het ermee? Vandaag heb ik weer een vlog voor jullie en ik neem jullie dit keer mee naar Zuid-Beijerland. Ik was hier nog nooit geweest maar heb echt een geweldige dag gehad. Konijnendijkmode is een gigantische modewinkel van 4000m2 met allerlei verschillende modemerken. Voor ieder wat wils en ze hebben afgelopen zaterdag de nieuwste collecties en trends geshowd. Ik was de lady speaker en vertelde voor iedere ronde iets over de nieuwste trends en win acties! Ik heb hele leuke mensen ontmoet en er waren ook heel veel van mijn vaste kijkers dus ik heb echt super leuk met iedereen gekletst en uiteraard met iedereen op de foto gegaan. Toen ik klaar was om 16:00 met presenteren ben ik nog even langs Rosada de outlet van Roosendaal gegaan! Wat is het toch leuk om goedkoop te shoppen soms! Ik heb super gave Nikes gekocht voor maar €50,-. Ik wens jullie zoals altijd weer heel veel kijk plezier!

liefslaura