Image Alt
Laura Ponticorvo

VLOG #165 ZONDER BOTOX EEN JONGERE HUID!

Hoi iedereen! Hoe is het ermee? In deze vlog neem ik jullie mee naar Injectable Klinieken in Amsterdam waar je verschillende behandelingen kunt krijgen.  Ik zelf ga voor een  SKIN BOOST behandeling waarin mijn uitgedroogde huid een oppepper krijgt. Na een kuur van 3 behandelingen zal mijn huid er wat jonger en steviger uitzien en aanvoelen. Voor iedereen die geïnteresseerd is heb ik iets leuks. LET OP:  Als je bij het maken van een afspraak erbij vermeld dat je via mij komt ontvang je 10%korting op jouw behandeling.

De Injectable Klinieken vindt je in Amsterdam op de Herenstraat 27  en je kunt ze bereiken via dit telefoon nummer: 020 422 0015.

In deze vlog zullen jullie precies zien hoe deze SKIN BOOST behandeling wordt uitgevoerd en Drs. Lida Bos, arts bij Injectable Klinieken Amsterdam legt uitgebreid uit wat het precies doet voor je huid. Ik wens jullie zoals altijd weer heel veel kijk plezier.

liefslaura