VLOG #195 ELITE MODEL LOOK!

Hoi iedereen. In deze vlog neem ik jullie mee naar Hoog Catherijne Utrecht waar de Elite Model Look 2016 plaatsvond. Dit is een casting dag waar iedereen zich voor kan aanmelden! Het is een modellen wedstrijd en je maakt kans op een internationale carrière als je de Elite Model Look wint. Een droom voor velen dus een geweldige wedstrijd om aan mee te doen. Ik was de presentatrice van deze dag en ik heb alle modellen wat vragen gesteld en uiteraard gerustgesteld want och wat waren sommige zenuwachtig. Het is natuurlijk ook zo spannend en je hebt maar een paar seconde dat je kunt laten zien wat je in huis heb. Ze hebben het allemaal ontzettend goed gedaan en er zaten echt een paar toppers bij. Ik zie mijn lieve ouders ook nog even in deze vlog en heb zoals altijd weer heel veel lol met Alfredo. Heel veel kijk plezier lieve mensen.

liefslaura

Kijk ook naar