Image Alt
Laura Ponticorvo

We love the Faux Furr Coat!

De Faux Furr coat is geweldig voor twee dingen: hij is warm en lekker zacht voor de echte winter
die eraan zit te komen, en het is ook echt een fashion item die je hele outfit afmaakt. Het harige zorgt ervoor dat je gelijk een glamour look krijgt.

Natuurlijk draag ik geen echt bont, en het is ongelooflijk hoe de faux furr coats er nu uitzien! Het ziet er zo echt uit! Als je het wilt onderscheiden van een echte bontjas, moet je het voelen! Puur aan de kwaliteit van het haar kun je voelen dat het synthetisch is, dus harstikke nep. Maar als je het alleen ziet, dan zie je bijna geen verschil.

Ik ben erg blij dat ze de faux furr jassen nu veel hebben, het is toch lekker warm en het ziet er super uit. Vandaag droeg ik een lange oversized trui van de Zara, met een broekje eronder, een panty en mijn geweldige over the knee boots. Het is zo simpel, en je trekt het zo aan, maar dan puur door de fluffy jas erop ziet het er gelijk helemaal gestyled uit.

Laura Ponticorco Faux Furr Coat Zara

 

Ik ben stapeldol op simpele outfitjes waar niet teveel over nagedacht is. Moet ik ook wel eerlijk toegeven dat ik altijd zo druk en chaotisch in mijn koppie ben, dat dat ook altijd mijn manier van kleden is ;). Ik pak iets uit de kast, ik trek er iets bij aan, doe er een jas overheen, doe een check in de spiegel, en ik loop naar buiten. En die outfitjes zijn altijd het best.

Als ik echt ga nadenken over een geweldige outfit, en er echt m’n tijd voor neem, dan sla ik soms wel is de plank mis, en ziet het er helaas niet zo uit als ik in mijn koppie had voorgesteld. Dus ik blijf trouw aan het snel pakken en aantrekken wat je lekker vind zitten. Moet je ook doen!

Laura Ponticorco Faux Furr Coat Zara Pulling Long SweaterLaura Ponticorco Faux Furr Coat Zara Zwarte Laarzen

Laura Ponticorco Faux Furr Coat Zara iPhone

Laura Ponticorco Faux Furr Coat Zwarte Laarzen ZaraLaura Ponticorco Faux Furr Coat Zara Bos

liefslaura