WEEKVLOG #1: MET SPOED NAAR DE DIERENARTS – Laura Ponticorvo

Mijn eerste weekvlog is een feit!! Ik dacht; laat ik het eens volledig op een andere boeg gooien. Ik heb de hoogtepunten uit mijn week vastgelegd en samengevoegd in een vlog. Het is voor mij allemaal ook nog totaal nieuw dus ik moet even kijken hoe dit bevalt. Ik ben ook heel benieuwd wat jullie ervan vinden en zou het leuk vinden als jullie dat laten weten in de comments. Ik begin de week met opnames voor een nieuw tv programma. Deze opnames vinden deels plaats bij mij thuis en voor een deel buiten. Verder bezoeken we een aantal evenementjes deze week, ga ik op jurkenjacht voor mijn bruiloft (mega spannend!!!) en eindig ik met Rocks bij de dierenarts…. Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

Kijk ook naar