WEEKVLOG #10: EEN DROOM DIE UITKOMT! 😻| Laura Ponticorvo | DI-WO&DONDERDAG

Hi lovies, vandaag zien jullie een halve weekvlog van mij! Ik zat laatst te denken, misschien is het toch leuk als jullie wat recentere beelden van mij te zien krijgen en heb daarom besloten om voor halve weekvlogs te gaan. Het is nog even een testfase dus no worries! Ik ben wel heel benieuwd wat jullie ervan vinden zodat ik weet of ik hiermee door moet gaan of niet. Deze vlog is van dinsdag t/m donderdag! Ik neem jullie onder andere mee naar een leuke brunch met Lola, een white dinner van Friends of the Brands en het is weer tijd om trouwjurken te passen! Ook kunnen jullie zien hoe mijn webshop live gaat en wat daar allemaal bij komt kijken! Ik trek mijn creatieve ideeën weer uit de kast en ga zelf knutselen, haha! Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

Kijk ook naar