WEEKVLOG #13: DIT LOOPT TOCH ANDERS DAN VERWACHT – CURACAO | Laura Ponticorvo

Hi allemaal, ik heb weer een leuke vakantievlog voor jullie! Ik ben op Curacao met Ryan waar we weer volop genieten van het weer en van elkaar. Er moet natuurlijk wel veel gewerkt worden maar ik zeg altijd maar; liever werken in een warm land dan in Nederland! En gelukkig kan dat met mijn job, daar ben ik zo enorm dankbaar voor. Ryan heeft deze vakantie enorm veel pech…. hij is namelijk weer door zijn rug gegaan en heeft veel pijn. Daarnaast heb ik een leuk project gedurende de dagen. Ik ga mijn creatieve handen laten wapperen en probeer een mooi kunstwerkje te maken. Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

Kijk ook naar