WEEKVLOG #16: | HET IS ME TOCH ZWAARDER DAN VERWACHT | Laura Ponticorvo |

Hi lieverds, ik neem jullie vandaag weer mee in een hectische week. Zoals je in de vorige video hebt kunnen zien is mijn hecker eindelijk bekend en naar buiten gebracht. Iets waar wij natuurlijk heel blij mee zijn maar wat ook behoorlijk wat impact heeft gehad op ons. Natuurlijk duiken de media hier meteen op en doe ik deze week bij onder andere RTL Boulevard mijn verhaal en kondigen wij het nieuwe programma aan. Ik merk dat ik toch best ben overdonderd door alles wat er op mij af is gekomen en besluit daarom om even een dagje niet te vloggen. Fredje neemt het lekker even over zodat ik toch leuk beeldmateriaal voor jullie heb! Hij gaat namelijk iets heel leuks doen en neemt jullie mee! Ben je benieuwd, kijk dan snel de video!

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

Kijk ook naar