WEEKVLOG #18 ZIEKMAKENDE JALOEZIE | Laura Ponticorvo |

Hi lieverds, ik begin mijn week met een behandeling bij Silk laser clinic. Ik loop daar inmiddels al een tijdje voor mijn oksels, benen en bikinilijn en we zijn bijna bij het einde! De haartjes op mijn benen zijn zo goed als weg en mijn oksels en bikinilijn hebben nog een behandeling nodig. Ik ben enorm tevreden over het resultaat en kan dit zeker aanreden! Neem een kijkje op de site voor meer info. Later in de week breng ik een bezoekje aan Injectable Klinieken in Amsterdam. Ook hier zijn jullie inmiddels wel bekend mee en de trouwe kijkers weten dat ik mijn moedervlekjes daar laat verwijderen. Vandaag krijg ik een andere behandeling, de ‘Super Skin Booster’, die ervoor zorgt dat de huid meer gaat stralen! Dames, dit is GEEN botox maar gewoon een voedend product. Ook Ryan laat zich behandelen bij IK. Ook gebeurd er deze week iets minder leuks waaruit blijkt hoe jaloers en vervelend mensen kunnen zijn. Heel misselijkmakend. Wil je weten wat? Kijk dan snel de video!

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

Kijk ook naar