WEEKVLOG #24: EEN NIEUW MEUBEL UITZOEKEN!| Laura Ponticorvo

Hoi lieve mensen, ik heb weer een nieuwe weekvlog voor jullie! Er gebeurd heel veel leuks en er komen weer nieuwe veranderingen. Het wordt namelijk tijd om onze tuin aan te pakken. We hebben een hele grote tuin alleen is het nu een soort vol begroeid oppervlak zonder structuur. Mega zonde dus tijd om daar iets aan te doen! Ook de bank in ons huis is aan vervanging toe. Het is een heerlijke grote bank maar hij is oud en versleten. Daarom bezoek ik deze week Rofra en doe ik inspiratie op voor een nieuwe bank. Ook laat ik jullie mijn nieuwe staigiare zien!! We krijgen het steeds drukker dus kunnen we wel weer iemand gebruiken! Ben je benieuwd? Kijk dan snel de video!

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

Kijk ook naar