WEEKVLOG #36: MIJN GEKOZEN TROUWJURK WEER AAN! 😍 | Laura Ponticorvo

Hoi lieve kijkers, in deze weekvlog neem ik jullie weer mee naar Bloomfeld waar ik mijn officiele trouwjurk nog een keer pas! Spannend! Ook laat ik jullie de nieuwste collectie van buylau.nl zien! Deze keer is dat geen kleding maar zijn het prachtige braziliaanse bikini’s. Perfect voor de dames onder ons die ervan houden om net even iets meer body te laten zien. Ik persoonlijk vind de bikini’s in Nederland qua model net niet mooi zitten en koop daarom altijd mijn bikini’s in het buitenland. Hoe tof is het dat ik nu zelf een collectie heb met zulke mooie bikini’s! Ryan’s moeder is in Nederland en komt bij ons eten! Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

Kijk ook naar