WEEKVLOG #4: BOOS OP VALENTIJNSDAG! | Laura Ponticorvo

Hi loves, weekvlog 4 staat alweer online! De tijd gaat zo snel! Ik heb gemerkt dat de weekvlogs goed in de smaak vallen. Ik krijg zoveel lieve DM’s en comments met positiviteit. Daar wordt ik gelukkig van! Ik ga het lekker volhouden en hoop jullie nog lang blij te maken met leuke hoogtepunten uit mijn week. Deze week breng ik een bezoekje aan Delia Skin Clinic die mijn huid weer lekker gaat aanpakken en staat de week in het teken van Valentijn en natuurlijk Fredjes verjaardag! Fredjes verjaardag vieren we op vrijdag met al zijn vrienden en familie. Verder staat er nog een auditie op de planning en heb ik een verjaardag in Rotterdam! Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

Kijk ook naar