WEEKVLOG #43: OP NAAR HET POLITIEBUREAU! | Laura Ponticorvo

Hi everyone, in deze vlog neem ik jullie mee naar het politiebureau waar ik speciale opnames heb. Ik wil graag mijn kennis en ervaring inzetten om andere mensen te helpen zodat alle daders zo snel mogelijk worden gevonden. Verder heb ik deze week een leuke premiere op de planning staan. De premiere van Mission Impossible! Daar gaan we lekker met z’n allen naartoe. Echt een aanrader! Later in de week rijd ik naar Friesland om lekker een hapje te eten met mijn ouders en mijn broer met zijn gezinnetje. Zij wonen in Frankrijk en zijn momenteel in Nederland. Dat betekent dat ik mijn super lieve en leuke nichtjes weer ga zien! Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

Kijk ook naar