WEEKVLOG #5:| IK BEN BANG & VERDRIETIG! Laura Ponticorvo |

Jeetje wat gaat de tijd snel, het is alweer tijd voor weekvlog 5! De week begint voor mij wat minder leuk omdat ik mijn djoedjoe naar het vliegveld moet brengen. Hij gaat voor zijn werk een weekje naar Curacao. Zoals jullie misschien wel weten reizen we allebei regelmatig voor ons werk maar willen we dat liever samen doen dan alleen. Deze keer kan ik helaas niet mee vanwege opnames en moet ik hem dus alleen laten gaan. Gelukkig staan er veel leuke dingen op de planning dus vliegt de week snel voorbij! Dinsdag heb ik een afspraak bij Injectable Klinieken Amsterdam waar ze iets heel spannends in mijn huid gaan inbrengen. Samen met Fredje bezoek ik een beauty event van Mooi PR en eten we een hapje in de stad. Op de dag van de opnames kan ik niet heel veel filmen voor jullie maar neem ik jullie ’s avonds wel mee naar een leuk feestje waar Luca moet draaien. Ook heb ik een hele gave winactie voor jullie! Het gaat om de Main ‘N Tail shampoo en conditioner die je kunt kopen bij de Kruidvat. De shampoo en conditioner is afkomstig uit Amerika en is daar echt een hype. Zondag heb ik een eventje met Lola en is de week alweer voorbij! Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

Kijk ook naar