WEEKVLOG #8: EEUWIGE DISCUSSIES MET LUCA + DANSLES! | Laura Ponticorvo |

Er staat weer een nieuwe weekvlog voor jullie klaar! Mijn week begint met een dagje thuis werken. Er is ontzettend veel te doen dus trek ik hier de maandag voor uit. Later in de week heb ik een leuke lunch van Anastasia Beverly Hills en laat ik jullie de nieuwste producten zien die inmiddels al te koop zijn. Er wordt deze week natuurlijk ook weer lekker gesport en ik ga als van ouds weer een keer dansen! Samen met Fredje, Luca en Sabrina volgen we een danslesje bij het Global Dance Centre. Voor de mensen die het misschien niet weten, ik ben afgestudeerd aan de Dansacademie van Luca Marthas en heb dus eigenlijk een dansachtergrond. Helaas doe ik hier niet heel veel meer mee dus ik ben benieuwd hoe het dansen mij afgaat. Donderdag komt Lootje lekker weer een dagje bij mij werken en vrijdag heb ik opnames voor een nieuw tv programma! Spannend! Het weekend sluiten we af met een dagje chillen en dan is de week alweer voorbij! Wat vliegt de tijd toch snel! Zijn jullie nog steeds tevreden met de weekvlogs? Laat het me weten in de comments en kijk snel de video!

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

Kijk ook naar